Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 103 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Anoniem 28 aug 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Al ruim 25 jaar een tevreden SAAB-rijder en klant.
10
Mathijs Kleiboer uit Deventer 24 aug 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Altijd correct en top service!
10
A.e. De Jager Van Der Zwan uit Kortenhoef 23 aug 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zeer prettig zaken gedaan en de service zijn we erg blij mee. Precies zoals we het zelf doen met onze klanten.
10
Martin Hoeve uit Apeldoorn 22 aug 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Super service, duidelijke diagnose en eerlijk advies.
9,7
Jan Vink uit Apeldoorn 19 aug 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Veel kennis van het merk Saab. Onderhoud op maat, met veiligheid bovenaan.
8,7
Ruud Fasel uit Gorssel 16 aug 2018
Service10
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
9
Robby Veen uit Zeist 13 aug 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Mijn eerste Alfa afgelopen Mei bij dit bedrijf gekocht. We werden goed ontvangen en te woord gestaan. Na een goede proef rit zijn we tot een deal gekomen en zo kocht ik mijn eerste Alfa bij Saab Apeldoorn. Ben voorlopig niet van plan een auto te kopen maar als het zover is dan ga ik zeker weer langs bij deze garage. Zoekt u een betrouwbare garage, dan kan ik je alleen deze aanbevelen. Groeten Robby, trotse eigenaar van de Alfa Romeo 156 sportwagon
8,7
Harald uit Apeldoorn 13 aug 2018
Service10
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Prettige garagehouder met gevoel voor service, gratis leenauto. Pech gehad met toelevering van parts hetgeen door de garage keurig is opgelost. Mijn eerste keer alhier, indien nodig niet de laatste keer.
8
Theo Gerrits uit Apeldoorn 13 aug 2018
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
TOP
9,3
Michaƫl De Kort uit Apeldoorn 30 jul 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit8
Uitstekende ervaringen, snelle en adequate hulp!