Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 233 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Cynthia Apeldoorn 28 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Wordt altijd snel en goed geholpen. Maar ook tijd voor koffie en een praatje.
10
Arnout Van Kooij 29 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Eerlijk, duidelijk en met een groot Saab hart. Bij Saab Apeldoorn weten ze wat customer care is. Snel en duidelijk klant contact en ze weten waar ze het over hebben.
10
Martin Apeldoorn 01 dec 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Heldere afspraken en prettige omgang
10
André Hummelo 12 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Al bij het betreden van de showroom zie je al dat je te maken hebt met liefhebbers. Het assortiment auto’s bestaat uit zeldzame klassiekers en sportwagens, maar ook hedendaagse occasions van recente bouwjaren en uitstekende kwaliteit. Hiervan heb ik er zelf ook een aangeschaft. Bij de onderhandeling over de aanschaf was er totaal geen druk, werd goed geluisterd en eerlijk geadviseerd. Ook de inruilprijs was redelijk. Kortom een fijn bedrijf met uitstekende service en vakbekwame medewerkers.
10
John Casteleijn Apeldoorn 14 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
op zondag opgehaald met auto ambulance voor lekke band Macan
10
Achille de Martelaere Ysselsteyn 04 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn Caab 9-3 uit 2004 getuned naar 220pk. Wat een genot om te rijden!
10
Rob Wageningen 02 sep 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Na schade en total loss verklaring van onze mooie Saab 93 Cabrio veel hulp gehad van Martin met dramatisch overleg met expert. Uiteindelijk na bovengenoemd overleg en gesprek van ons met de expert is de auto op een reële waarde geschat. Weet niet of dat zonder hulp van Saab Apeldoorn was gelukt. We zijn overigens pas n 1,5 jaar klant na een verhuizing van Friesland naar Gelderland. In Leeuwarden goede ervaringen met Saab Wassenaar en ook hier weer goede ervaringen met Saab Apeldoorn.
10
Simen Amsterdam 30 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Echte autoliefhebbers met passie voor hun vak. Helaas worden dit soort garage’s steeds zeldzamer. Service met minstens 5 sterren.
10
Dre Mollet DRIEBERGEN 24 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Martin heeft voor mij een van mijn auto's uit mijn collectie verkocht. Hij heeft aan een half woord genoeg om 110% service te verlenen. Hij neemt initiatief en doet wat er gedaan moet worden op een prettige, klantvriendelijke manier. En daarbij komt dan ook nog een prima resultaat. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is. Ik dacht dat dat niet meer bestond. Na wat ervaringen bij exclusieve autohandelaren was dit een verademing. Blij dat ik voor AutoFirst Apeldoorn heb gekozen. Dat ga ik vaker doen!
10
Ronald Apeldoorn 12 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles altijd snel,netjes en vakkundig geregeld voor een juist prijs.
laden...