Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 229 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
John Casteleijn Apeldoorn 14 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
op zondag opgehaald met auto ambulance voor lekke band Macan
10
Achille de Martelaere Ysselsteyn 04 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn Caab 9-3 uit 2004 getuned naar 220pk. Wat een genot om te rijden!
10
Rob Wageningen 02 sep 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Na schade en total loss verklaring van onze mooie Saab 93 Cabrio veel hulp gehad van Martin met dramatisch overleg met expert. Uiteindelijk na bovengenoemd overleg en gesprek van ons met de expert is de auto op een reële waarde geschat. Weet niet of dat zonder hulp van Saab Apeldoorn was gelukt. We zijn overigens pas n 1,5 jaar klant na een verhuizing van Friesland naar Gelderland. In Leeuwarden goede ervaringen met Saab Wassenaar en ook hier weer goede ervaringen met Saab Apeldoorn.
10
Simen Amsterdam 30 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Echte autoliefhebbers met passie voor hun vak. Helaas worden dit soort garage’s steeds zeldzamer. Service met minstens 5 sterren.
10
Dre Mollet DRIEBERGEN 24 aug 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Martin heeft voor mij een van mijn auto's uit mijn collectie verkocht. Hij heeft aan een half woord genoeg om 110% service te verlenen. Hij neemt initiatief en doet wat er gedaan moet worden op een prettige, klantvriendelijke manier. En daarbij komt dan ook nog een prima resultaat. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is. Ik dacht dat dat niet meer bestond. Na wat ervaringen bij exclusieve autohandelaren was dit een verademing. Blij dat ik voor AutoFirst Apeldoorn heb gekozen. Dat ga ik vaker doen!
10
Ronald Apeldoorn 12 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles altijd snel,netjes en vakkundig geregeld voor een juist prijs.
10
Jan Apeldoorn 23 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Vakmensen. Apk keuring op korte termijn ingepland en correct uitgevoerd.
10
Wilbert Apeldoorn 14 jun 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb geen Saab maar de service is top. De monteurs zijn bekend met ook andere merken. Als er iets afwijkends wordt gevonden dan overleggen ze eerst met jou als klant. De contact verlopen zeer prettig. Afspraak is afspraak. De prijs is zeer redelijk. geen haastig prutswerk maar de tijd nemen voor een goede beurt of reparatie.
10
Nico Apeldoorn 10 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto wilde niet meer rijden, door Saab Apeldoorn opgehaald en snel gerepareerd.
9
René Rensen De Steeg 02 mei 2022
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Ik heb Saab Apeldoorn gevraagd om een aankoopkeuring te doen in verband met een andere Saab die ik op het ook had. Ik ben snel en goed geholpen. Zo goed dat de autoverkoper vroeg of het wel deze Saab was die ze hadden gekeurd.
laden...