Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 155 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Harold Stoltenborg Beekbergen 14 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Fijn om nog zo, goed en snel, geholpen te worden.
10
Dia Keijzer Apeldoorn/Eindhoven 09 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn ervaringen bij deze garage zijn altijd zeer positief. Er wordt goed meegedacht en ik wordt altijd goed geïnformeerd over mogelijkheden en de daarbij horende kosten. Mijn bijna 20 jaar oude 9.3 met bijna 3 ton op de teller loopt geweldig goed. En de leenauto die ik meekreeg was heel erg leuk om in te rijden.
9
Frank Apeldoorn 08 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Als Saab expert is Autofirst Apeldoorn in staat om mijn Saab 9-5 tegen minimale kosten perfect te onderhouden. Reparaties worden zeer doeltreffend uitgevoerd; door ervaring is elke handeling "to the point" en worden extra/overbodige kosten voorkomen.
10
Han Apeldoorn 08 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed
10
Wilbert Apeldoorn 02 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Goede communicatie, snelle reactie, deskundigheid ook wat betreft niet standaard reparaties, creatief in oplossen van problemen
10
Paul Buitenhuis Apeldoorn 30 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
staan direct klaar als het nodig is
10
Joke Lieren 24 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Om een afspraak te maken bij AutoFirst Saab Apeldoorn wordt je vriendelijk te woord gestaan door Linda. Alles wordt genoteerd en je auto wordt prima behandeld voor datgene wat nodig is. Kom je de auto na de beurt ophalen, dan staat hij je op het parkeerterrein al tegemoet te stralen, want....prachtig gewassen. Stap je naderhand in om weer naar huis te rijden, blijkt hij van binnen ook nog schoongemaakt te zijn. Fantastische garage met bijzonder vriendelijk en kundig personeel.
10
Rick Klarenbeek 20 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De titel hierboven omschrijft mijn ervaring volledig!
9
Arnoud Rheden 19 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Professioneel, leuk tussen de petrolheads te vertoeven. Communicatie over diagnose kan iets beter.
9
Hans Apeldoorn 17 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Een prima afsprakenreceptie, nooit problemen na een onderhoudsbeurt en een gespecificeerde rekening.
laden...